Contact

Contact

Afspraak

Klik op de knop hieronder voor meer informatie rond het maken van een afspraak.

Contact via e-mail

Via e-mail kunnen wij geen medische vragen beantwoorden. het medisch geheim en privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is een terechte verplichting om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen.

Betaling

Bij voorkeur via Payconiq of via de online app van je bank. Je kan ook steeds met cash betalen.

Telefonisch contact

Wil je één van de dokters persoonlijk spreken? Gelieve te bellen tussen 13u en 14u.

Heb je een andere vraag of is het niet mogelijk om te bellen tussen bovenstaande uren? Dan kan je één van de verpleegkundigen bereiken tussen 8u en 16u op weekdagen, op woensdag tussen 8u en 13u.

Attesten

Voor het invullen van attesten, kom je best op raadpleging.

Je arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid, vraag alleen wat redelijk, echt en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.

Ook belangrijk: wettelijk gezien mogen er geen afwezigheidsbriefjes geschreven worden terug in de tijd. Hou hier rekening mee!

Afspraak in Berchem of Kerkhove?


Wegens de uitbreiding van ons artsenkorps gaan we meer gebruik maken van het kabinet te Kerkhove. Gelieve goed na te kijken waar je een afspraak hebt. Uit navraag blijkt het kabinet in Kerkhove soms moeilijk vindbaar, vandaar onderstaande beschrijving en foto's. Indien je van het rondpunt van Kerkhove komt, rij je richting Avelgem. Net voorbij de dorpskom (aangegeven door het wit plakkaat met Kerkhove doorstreept), bevindt zich nummer 442. Dit is een tweewoonst bestaande uit een groene en rode bakstenen gedeelde. De ingang van de prakijkt bevindt zich in het rode gedeelte, net naast de garage.

Praktijk De Oever


Berchemstraat 10

9690 Kluisbergen

Kabinet Kerkhove


Oudenaardsesteenweg 442

8581 Avelgem